«ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΙΔΟΥΣ» – Σίσσυ Δουτσίου

July 27, 2016

Εισαγωγή : Νάνος Βαλαωρίτης

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΝΟΤΗΤΑ
[ουτοπία, θεωρία, ποίηση]

Ποιητική συλλογή
Σειρά : Ο ήχος του Κενού
100 σελ.
το εξώφυλλο είναι του φωτογράφου Sanne Sannes
http://arttattler.com/archivesannesannes.html
κυκλοφορεί τον Σεπτέμβρη στα βιβλιοπωλεία
επαφή/παραγγελίες
voidinternational@gmail.com
ISBN 978-960-98335-2-3

Οι Εκδόσεις Κενότητα παρουσίαζουν την Ποιητική Συλλογή «Προσβολή Δημοσίας Αιδούς» της Σίσσυς Δουτσίου με εισαγωγή ένα ποίημα του Νάνου Βαλαωρίτη αφιερωμένο στην πρωτοεμφανιζόμενη ποιήτρια.

Αυτό το βιβλίο, υπάρχουν πάρα πολλοί που δεν θα θέλουν να το διαβάσουν.

Κυβερνήτες, πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες της χώρας αποκτηνωμένοι από την εξουσία και το χρήμα, μεγαλοεκδότες και αρχισυντάκτες καθεστωτικών εφημερίδων και περιοδικών life style, χρηματισμένοι δημοσιογράφοι και τηλεαστέρες επιμελητές των Μέσων Μαζικής Αποβλάκωσης, ρατσιστές, νταβατζίδες, μαφιόζοι και αστυνομικοί, πρεζέμπορες και ματσωμένα μπρατσωμένα αγοράκια, κομπλεξικά κορίτσια που ψάχνουν τον εαυτό τους σε περιοδικά μόδας και υστερικές καριερίστριες που δεν έκαναν ποτέ πραγματικότητα τα όνειρα τους…
Η ποιητική συλλογή «Προσβολή Δημοσίας Αιδούς» της Σίσσυς Δουτσίου είναι ένα πεδίο οργιαστικής ζωής, μαζοχισμού, εκστατικής αγάπης και βίαιης διαμαρτυρίας. Ηρωίδες ερωτευμένες, μοναχικές, φιλήδονες, αυθόρμητες εξεγείρονται ενάντια στην κανονικότητα σπάζοντας το «γυάλινο κόσμο» του 21ου αιώνα, καταβροχθίζοντας τα όρια του πολιτισμού τους. Πρόστυχες θηλυκές υπάρξεις ανασαίνουν μέσα σε κάθε σελίδα του βιβλίου. Είναι οι λυσσασμένες ιέρειες της καθημερινότητας που μένουνε μέχρι το τέλος πιστές στη λύσσα τους, στη λύσσα τους για ελευθερία, έρωτα και καταστροφή κάθε μορφής εξουσίας.

______

Το βιβλίο κυκλοφορεί στα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Κεντρική διάθεση / Παραγγελίες: Ινστιτούτο Πειραματικών Τεχνών – τηλ. : 2196465693 / 6951407792

Previous Story

“Ω! Απόκρυφον!” – Σίσσυ Δουτσίου

Next Story

“Για την Ανθρώπινη Αγάπη Στις Δυτικές Μητροπόλεις” – Τάσος Σαγρής


Latest from Publications

Go toTop