Full Moon Festival Sat. 17/9 Pedion Areos Park / 12 Hours Audio Visual Psychedelic Experience /starts 19.00

September 4, 2016

 

IMG_7654

11694742_870517549707018_3847505673833858106_n

IMG_7687

KENO ΔΙΚΤΥΟ
Void Network
proudly presents

FULL MOON

audio visual FESTIVAL
12 hours psychedelic experience
starts 19.00

ambient zone / 19.00 to 23.00

19.00-20.30 CHAOTIC MOON
20.30-21.30 FEEL live
21.30-22.30 CYDELIX live
22.30-23.30 SYGNALS live

psychedelic trance zone / 23.00 to next morning

23.30-12.30 WAR
12.30-01.30 DR. SAMMY
01.30-02.30 CACTUS ARISING live
02.30-03.30 INTERSTELLAR OVERDRIVE live
03.30-04.30 DOC
04.30-05.30 IRAKLIS MINDPHASER
05.30-06.30 CRYSTAL ZERO
06.30-07.30 SPIROS WOM
07.30-08.30 JUNIOR X

visual art
GLOBAL EYE (London Void Network)
VOID OPTICAL ART LAB

Αντίθετα με ό,τι πιστεύουν οι συντηρητικοί, το πάρτυ δεν ήταν ποτέ «απλώς ένα πάρτυ». Αν και όχι συχνά, υπάρχουν κάποιες στιγμές που μας θυμίζουν πως θα θέλαμε να ζούμε πραγματικά, στιγμές που εγκαταλείπουμε την ιδιώτευση, σπάμε την μοναξιά, βρίσκουμε τρόπους να συναντηθούμε και να δώσουμε δύναμη ο ένας στον άλλον, μέσα από ‘αληθινές’, δηλαδή εξισωτικές σχέσεις. Πολλές φορές η κανονικότητα μένει στα πρόσωπα μας σαν μάσκα. ‘Σκληρά’ αγόρια και αγέλαστα κορίτσια, ηλίθιοι τσαμπουκάδες και κυνικές απαντήσεις, bad vibes, αδιαφορία και αδιέξοδα. Στην καθημερινή μας ζωή συχνά εγκλωβιζόμαστε ανάμεσα σε συντηρητικούς και ξενέρωτους ρόλους.
ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ; Κανένας δεν μπορεί να αποφασίσει για εμάς παρά μόνο εμείς οι ίδιοι για τους εαυτούς μας. Αυτό που εμείς στο Κενό Δίκτυο αποκαλούμε ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ εκφράζεται μέσα από την αξία εκείνης της φιλικής διάθεσης, της αμεσότητας και της εγκαρδιότητας που μας υπερβαίνει ως άτομα, και συγκροτεί ένα εφήμερο αλλά αληθινό πνεύμα συλλογικότητας. Κανείς δεν μπορεί να είναι ευτυχισμένος μόνος του. Μαζί πρέπει να αναζητήσουμε τον δρόμο που οδηγεί στην προσωπική & συλλογική ΕΥΤΥΧΙΑ, να αγωνιστούμε ενάντια σε όλους τους καταναγκασμούς. Ο πειραματισμός μας με νέες μορφές κοινωνικότητας, η συμμετοχή μας στις δομές του απελευθερωτικού κινήματος, οι νέες εκδοχές συλλογικής συνύπαρξης, οι γιορτές μας, οι τέχνες και τα ριζοσπαστικά κινήματα σκέψης και δράσης είναι διαδικασίες που μας δίνουν την ευκαιρία να εκφράσουμε την αλήθεια που κρύβουμε στις καρδιές μας. Να γίνουμε πιο δημιουργικοί, ‘ακομπλεξάριστοι’ & ειλικρινείς και άρα ισότιμοι και ενωμένοι.
ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ
ΠΟΥ ΥΨΩΘΗΚΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!
Κενό Δίκτυο
http://www.voidnetwork.gr/

Μεγάλο μέρος των μελών της ομάδας μας από την δεκαετία του ’80 έως σήμερα, υπήρξαν και συνεχίζουν να είναι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Πλ. Βικτωρίας και του Αγ. Παντελεήμονα, περιοχές που αποτέλεσαν και την βάση δημιουργίας της συλλογικότητας Κενό Δίκτυο, παιδιά που μεγάλωσαν και αποφοίτησαν στα τοπικά σχολεία της περιοχής, έζησαν το πάρκο του Πεδίου Άρεως από πολύ μικρή ηλικία στις αρχές της δεκαετίας του’80 και συνεχίζουν μέχρι σήμερα να δραστηριοποιούνται, εκτός των άλλων, στους τοπικούς αγώνες κατοίκων της περιοχής ενάντια στον ρατσισμό και τους κοινωνικούς αποκλεισμούς, ενάντια στα εμπορικά και μαφιόζικα συμφέροντα που λυμαίνονται την περιοχή, για ένα Πεδίο του Άρεως προσβάσιμο σε όλες τις ηλικίες και όλες τις διαφορετικές κουλτούρες, ανοιχτό 24 ώρες, όμορφο και λειτουργικό όπως το ονειρευόμαστε όλοι οι Αθηναίοι και πολύ περισσότερο οι ευαισθητοποιημένοι κάτοικοι της περιοχής.

Το Κενό Δίκτυο είναι μια πολιτισμική, θεωρητική και πολιτική συλλογικότητα μη-αμοιβομένων πολιτισμικών ακτιβιστών που εμφανίστηκε στην Αθήνα το 1990 με την επονομασία “Η Ομάδα Στον Τρόμο Του Κενού” και με σκοπό την ριζοσπαστικοποίηση της καθημερινής ζωής, την κοινωνική αμφισβήτηση, την ανάδειξη της κριτικής σκέψης, την εκστατική συλλογική συμβίωση και την δημιουργική έκφραση της διαφορετικότητας.

Η δράση της συλλογικότητας οργανώνεται μέσα από την πολύμορφη συμμετοχή στους ευρύτερους χειραφετητικούς πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες, την δημιουργία Προσωρινής Αυτόνομης Ζώνης (Τ.Α.Ζ.), τη συμμετοχή σε κοινωνικά κέντρα, καταλήψεις και αυτοδιαχειριζόμενους χώρους, την κατασκευή καταστάσεων στον δημόσιο χώρο και την εφήμερη τέχνη.

Από το 1990 έως σήμερα το Κενό Δίκτυο προσφέρει αδιάκοπα στον Δημόσιο Χώρο το έργο του για την πνευματική καλλιέργεια, την καλλιτεχνική έκφραση και την κοινωνική ευαισθητοποίηση διοργανώνοντας μουσικά φεστιβάλ, διαλέξεις ακτιβιστών και επιστημόνων από όλο τον κόσμο, multi media βραδιές ποίησης, εικαστικές εκθέσεις, διεθνή συνέδρια, θεατρικές παραστάσεις, εκδόσεις βιβλίων, ενημερωτικές καμπάνιες, διαδηλώσεις, δράσεις και πολύμορφες παρεμβάσεις.

Previous Story

“H Πόρνη” – Σίσσυ Δουτσίου

Next Story

“Ο αντάρτης της Δαμασκού” – Nεφέλη Βουτσινά Πετσιμέρη


Latest from Void Network News

SPOKEN WORD FESTIVAL- SUN 11/2/2024 Thessaloniki

Mια συνάντηση της νέας γενιάς ποιητών αφιερωμένη στην ζωντανή spoken word κουλτούρα, ένα φεστιβάλ για τις νέες multi media μορφές παρουσίασης της ποίησης

Γιάννης Μπίλλας- Η αυταπάτη της πράσινης ανάπτυξης και το πρόταγμα της αποανάπτυξης – 23/11 ΕΜΠΡΟΣ

Το Κενό Δίκτυο καλεί τον εκπαιδευτικό- βιοκαλλιεργητή και συγγραφέα Γιάννη Μπίλλα σε μια ομιλία- κριτική της κυβερνητικής προπαγάνδας για την "πράσινη ανάπτυξη" και παρουσίασης

NOISE AGAINST WAR Festival – feat. DROR FEILLER

ΚΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ http://voidnetwork.gr NOISE AGAINST WAR Festival Αντιπολεμικό φεστιβάλ avant-garde, πειραματικής και θορυβικής μουσικής αφιερωμένο στα θύματα της καταστροφής της Παλαιστίνης που συντελείται αυτή
Go toTop