Δολοφονία εκ προμελέτης- Πόππη Δέλτα (εκδόσεις Κενότητα- Ποιητική Συλλογή)

Η πρώτη ποιητική συλλογή της Πόππης Δέλτα “Δολοφονία εκ προμελέτης” κυκλοφορεί στις 20 Μάιου 2017
από τις αυτο-οργανωμένες εκδόσεις ΚΕΝΟΤΗΤΑ.

Mια σύγχρονη αποπνικτική ατμόσφαιρα αποτυπώνεται μέσα από τις βίαιες λέξεις, τις ποιητικές εικόνες και τις διηγήσεις τραυματικών αναμνήσεων που ξεδιπλώνονται σε κάθε σελίδα αυτού του βιβλίου.
Μια νέα σκοτεινή ποιήτρια που ζει σήμερα στο κέντρο της Αθήνας κάνοντας απεγνωσμένες προσπάθειες να επιβιώσει διαφυλάσσοντας την ευαισθησία και την αγωνία για μια ζωή χωρίς καταπιεστικές υποχρεώσεις, εκβιασμένες επιλογές και επιβεβλημένα αδιέξοδα.
Την ίδια στιγμή, και αυτή όπως όλοι μας, καταδιώκεται από σκοτεινές αποτρόπαιες σκέψεις που τρώνε τα σωθικά της, μανίες καταστροφής και εκδίκησης, βίαιο ερωτισμό, όνειρα που μετατρέπονται σε εφιάλτες.
Η Πόππη Δέλτα δημιουργεί μια ποίηση οριακών ψυχικών καταστάσεων και σκληρότητας για τον αναγνώστη.

“Ο ταύρος που τράβηξαν από τον κρίκο στη μύτη μέχρι να ματώσει. Είμαι εγώ. Ο άστεγος που πέθανε στο δρόμο από το κρύο. Είμαι εγώ. Ο εραστής που στραγγαλίστηκε από τα χέρια της γυναίκας του. Είμαι εγώ. Αυτός που ξυπνάει σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου με κομμένα άκρα. Είμαι εγώ. Το ζευγάρι του ποιητή που δεν τα κατάφερε ποτέ να ζήσει αυτόν τον έρωτα, και έγινε μύθος. Είμαι εγώ. Το μεθυσμένο κορίτσι που ξερνάει σε κάποια βρώμικη τουαλέτα. Είμαι εγώ.”

Συγγραφέας: Δέλτα, Πόππη
ISBN 978-960-98335-4-7
Εκδόσεις Κενότητα
Σελίδες 104
Διαστάσεις 20×14
Σειρά: Ποίηση / Ο Ήχος του Κενού
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΝΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ
Τιμή: 5 euro
Για παραγγελίες επικοινωνήστε στο
email: voidinternational@gmail.com

 

Η Πόππη Δέλτα γεννήθηκε το 1983, ζει στην Αθήνα, σπούδασε Αγγλική Λογοτεχνία και συμμετέχει στην συλλογικότητα Κενό Δίκτυο.

Previous Story

Πανελλαδικό κάλεσμα για την απεργία στις 17/5/2017 | Αναρχική Ομοσπονδία- Call Out for the national general strike in Greece- 17 May 2017 ANARCHIST FEDERATION

Next Story

“Θαύμα” – Σίσσυ Δουτσίου


Latest from Publications

Go toTop