DUB UNITY SAT.24/11/2018 Theater EMBROS- EARTH S.O.S. Festival

November 14, 2018

DUB UNITY / earth S.O.S. festival

REGGAE DUB | ROOTS | DRUM N BASS

SATURDAY 24/11/2018

Occupied Self Organised Theater EMBROS http://embros.gr
Riga Palimidi 2 / Psiris area Athens

Μέρος των εσόδων του φεστιβάλ θα διατεθεί στην «Πρωτοβουλία Κατοίκων της Σαμοθράκης Ενάντια Στην Κατασκευή Αιολικού Πάρκου»  για την στήριξη του αγώνα τους ενάντια στο καταστροφικό σχέδιο εγκατάστασης 39 ανεμογεννητριών στα βουνά της και την μετατροπή 35.000 στρεμμάτων του νησιού σε βιομηχανικό σκουπιδότοπο.

Part of the income of the festival will be offered in support of the social movement of Samothraki inhabitants against the construction of 39 wind turbines at the mountains of the island and the ecological destruction this capitalistic investment will cause to this ecological paradise by turning 35.000 acres into an industrial waste disposal site.

STARTS 23.00

Natural Reaction Sound System Feat Junior X
Sista Jammaroots (Live Session)
Junior SP – (Innersense Productions – Drum And Bass Zone)
Selector Piranhas – Wadada Sound System)
Marios Ntavelis (Fundracar)
Fugitive Factor Feat Sotokkan (Future Dub)
Selector Nikos Kilimanjaro
Mrs HCN
dj Liahn
Dub Relief

Από όλη την χώρα τα μηνύματα που φτάνουν είναι ανησυχητικά. Καθώς η εκμετάλλευση των πληθυσμών γίνεται όλο και πιο έντονη και οι άνθρωποι στέκουν στην άκρη σαστισμένοι και τρομαγμένοι από τους καθημερινούς εκβιασμούς και την καταπίεση που γίνεται πλέον ρουτίνα, οι ντόπιες και πολυεθνικές επιχειρήσεις με την σύμφωνη γνώμη του κράτους, ετοιμάζουν την καταστροφική τους επέλαση σε κάθε τόπο, κάθε φυσικό περιβάλλον, κάθε γωνιά της χώρας. Με βίαιη καταστολή των αντιστάσεων εκατοντάδες μικρές και μεγάλες ληστρικές «επενδύσεις» είναι στα σκαριά, το τερατώδες έργο εξόρυξης χρυσού στην Χαλκιδική συνεχίζεται, επιβάλλονται παράνομα ΧΥΤΑ στην Κέρκυρα, ο ποταμός Αχελώος δολοφονείται, οι εξορύξεις πετρελαίου στα μαγικά βουνά της Ηπείρου και στα Ιόνια νησιά ετοιμάζονται, τα σχέδια για την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στα αρχέγονα τοπία της Σαμοθράκης σύντομα πρόκειται να αποπειραθούν να ξεκινήσουν όπως και στον Κάβο Μαλλιά στη Μάνη. Τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και οι υπηρέτες τους φαντάζονται όλη την χώρα ένα απέραντο εργοτάξιο, όλη η Ανατολική Μεσόγειος προγραμματίζεται να γίνει πετρελαιοπαραγωγός θάλασσα για να θησαυρίζουν οι επιτήδειοι από την καταστροφή της ζωής μας και της ζωής των παιδιών μας.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.
Το νερό, τα βουνά, τα ποτάμια, οι θάλασσες, τα δάση, οι παραλίες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ!
Το χώμα που πατάμε και μας δίνει την τροφή, την χαρά και την αγάπη-
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΚΩΛΟΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΞΕΦΤIΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.
Με την συμμετοχή μας στους κοινωνικούς και οικολογικούς αγώνες σε κάθε σημείο αυτού του τόπου, με την δικτύωση και τον συντονισμό των αντιστάσεων σε πανελλαδικό και διεθνές επίπεδο, με τα κορμιά και τις καρδιές μας ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!
Θα βάλουμε ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ που βάζουν σε κίνδυνο την βιοποικιλότητα, την ποιότητα ζωής και την αρχέγονη, ιερή αρμονία της Φύσης.

Η Γη δεν είναι εμπόρευμα- Το περιβάλλον δεν ανήκει σε κανέναν
Η ΦΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ – Η Ζωή δεν πωλείται και δεν αγοράζεται

ΚΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ
[Θεωρία, Ουτοπία, Συναίσθηση, Εφήμερες Τέχνες]
https://voidnetwork.gr

__________________________________________________

DUB UNITY

Όλοι εμείς, αντιφασίστες μουσικοί της REGGAE DUB σκηνής, καλλιτέχνες του δρόμου και παιδιά μιας πόλης που στέκεται ξένη και εχθρική προς κάθε τι διαφορετικό, καινούργιο και άγνωστο, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να υπερασπιστούμε την Ελευθερία, την Αξιοπρέπεια και την Αλληλεγγύη με όλους τους τρόπους που γνωρίζουμε: Την μουσική, τον χορό, την Αγάπη και το Σεβασμό προς όλους τους ανθρώπους αυτής της Γης χωρίς διαχωρισμούς χρώματος, καταγωγής, έθνους, φυλής ή φύλου. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να φέρουμε κοντά όσους θέλουν να αγωνιστούν για έναν κόσμο χωρίς σύνορα και στρατόπεδα συγκέντρωσης, χωρίς ρατσισμό, χωρίς φασισμό, χωρίς καταναγκασμούς και σχέσεις κυριαρχίας. Αγωνιζόμαστε για έναν κόσμο που θα χωράει μέσα του όλους τους κόσμους!

THE ANTIFASCIST REGGAE DUB SCENE UNITED FOR A WORLD WITHOUT BORDERS, RACISM AND FASCISM WE FIGHT FOR FREEDOM, EQUALITY & DIGNITY FOR ALL

All of us – antifascists musicians of reggae dub scene, street performers and children of a city standing foreign and hostile to anything that is different, new and unknown, we are joining forces to defend Freedom, Dignity and Solidarity with all the ways we know: The music, the dance, love and respect for all people of this Earth without separations on color, descent , ethnicity, race or gender. We are Joining forces to bring together those who want to fight for a world without borders and concentration camps, without racism, without fascism, without coercion and domination relations. We are fighting for a world that will include all different worlds !

KENO ΔΙΚΤΥΟ / VOID NETWORK
https://voidnetwork.gr/

 

Previous Story

ΙΩΑΝΝΙΝΑ: Ανακοίνωση για την ακροδεξιά έξαρση των ημερών μας- Χειρονομία / Αντιεξουσιαστική Κίνηση

Next Story

“Tο τραίνο για την κόλαση που κουβαλάει όλη την Ελλάδα μέσα”.- Μια αληθινή ιστορία της Μαρίας Δεδούσση


Latest from Events

SPOKEN WORD FESTIVAL- SUN 11/2/2024 Thessaloniki

Mια συνάντηση της νέας γενιάς ποιητών αφιερωμένη στην ζωντανή spoken word κουλτούρα, ένα φεστιβάλ για τις νέες multi media μορφές παρουσίασης της ποίησης

Γιάννης Μπίλλας- Η αυταπάτη της πράσινης ανάπτυξης και το πρόταγμα της αποανάπτυξης – 23/11 ΕΜΠΡΟΣ

Το Κενό Δίκτυο καλεί τον εκπαιδευτικό- βιοκαλλιεργητή και συγγραφέα Γιάννη Μπίλλα σε μια ομιλία- κριτική της κυβερνητικής προπαγάνδας για την "πράσινη ανάπτυξη" και παρουσίασης

NOISE AGAINST WAR Festival – feat. DROR FEILLER

ΚΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ http://voidnetwork.gr NOISE AGAINST WAR Festival Αντιπολεμικό φεστιβάλ avant-garde, πειραματικής και θορυβικής μουσικής αφιερωμένο στα θύματα της καταστροφής της Παλαιστίνης που συντελείται αυτή
Go toTop