INDIE FREE FESTIVAL #32 – ΣΑΒΒ. 15/10/2022 Γεωπονική

October 13, 2022

Το Κενό Δίκτυο διοργανώνει για 32η συνεχή χρονιά το Indie Free Festival. Φέτος φέρνουμε το φεστιβάλ στα πανεπιστήμια συμμετέχοντας στους αγώνες του φοιτητικού κινήματος ενάντια στην πανεπιστημιακή αστυνομία. Καλούμε ελευθεριακά σχήματα να παρευρεθούν στο φεστιβάλ και να παρέμβουν με δικά τους ενημερωτικά κείμενα και πανό.

Παραβιαστικές, βίαιες, σεξιστικές, ρατσιστικές ή ομοφοβικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές. Παρακαλούμε όλες και όλους να συμμετάσχουν εξίσου στην περιφρούρηση της εκδήλωσης. Κάθε προβληματικό περιστατικό που πέσει στην αντίληψη σας ενημερώστε την διοργανώτρια ομάδα στο μπαρ της συναυλίας.

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ, ΔΗΜΟΣΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

INDIE FREE FESTIVAL #32
ΣΑΒΒ. 15/10/2022

ΩΡΑ: 18.00

ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ Σχολή Αθήνας
ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 75

Είσοδος Ελεύθερη

STAGE 1
18.00-01.00

HIP HOP

ΤAKI TΣAN
ΣEMEΛΗ
ΧΑΡΑ
TΙΝΥ JΑCKAL
MITSOS FER DE LANCE
OMEGA APE / KAZAL
ΝIO.ΣTE
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ ΤΥΠΟΣ
SOUL PROPHET
Mi55t
ΗΧΟΧΩΜΑ
ΡAMMENOΣ AΣΣΟΣ

STAGE 1
01.00-07.00

TECHNO

TYPEO
vs MOSH BEAT
vs THE DI X UNRATED DI
DOMINO vs ANANOVA
WΔR vs VENUS MELENA
FRO

STAGE 2
18.00-12.00

DUB REGGAE

RANKIN JOHNNY
NIKOS KILIMANJARO
PIRANHAS
LOUF
RADICAL GEE
NATURAL REACTION
Mrs HCN & ALFA OMEGA
Hosted:
Back To The Roots
And African Brothers

STAGE 2
12.00- 07.00

PSYCHEDELIC TRANCE

IRAKLIS MINDPHASER
EL MAHICO
CACTUS ARISING
DARK ELF
CRYSTAL ZERO
JUNIOR X
RISING GALAXY

Οι κυρίαρχοι αυτού του κόσμου μας θέλουν μόνους μας, υποταγμένους, φοβισμένους και ηλίθιους– να ακολουθούμε σαν ρομπότ τις διαταγές τους, Κορίτσια δολοφονούνται επειδή αρνήθηκαν να είναι ιδιοκτησία οποιουδήποτε, οι φοιτητές τιμωρούνται επειδή δεν υποτάσσονται στον μονόλογο της εξουσίας, χιλιάδες άνεργοι μένουν αλυσοδεμένοι σε ένα αβέβαιο μέλλον και όσοι εργαζόμαστε ξέρουμε πως η καθημερινή ρουτίνα διαλύει κάθε επιθυμία μας για ζωή.

Η ζωή μένει να βιωθεί, καραδοκεί σαν τίγρης μες στο σκοτάδι. Συναντιόμαστε για να μοιραστούμε τα όνειρα και την απελπισία, συνωμοτούμε την οργάνωση μιας ευτυχίας άγνωστης στον κόσμο των μηχανών, ανακαλύπτουμε μελωδίες, εικόνες, λέξεις και χειρονομίες που θα σταματήσουν την καταστροφή, θα μας δώσουν τη δύναμη να περάσουμε στην αντεπίθεση.

Θα μοιραστούμε τη συλλογική χαρά
Θα οργανώσουμε την κοινωνική δικαιοσύνη
Θα απελευθερώσουμε τις πόλεις
Θα υπερασπιστούμε τη Γη
Λυσσασμένοι για Ζωή, Έρωτα,
Ισότητα και Ελευθερία
Βρες έναν τρόπο να συναντηθούμε.

______

Από το 1990 έως σήμερα το INDIE FREE FESTIVAL αποτελεί κάθε καλοκαίρι την μεγάλη συνάντηση όσων συνεχίζουν να αντιστέκονται στην κοινωνική απάθεια και την μαζική αποβλάκωση. Στέκεται στον αντίποδα μιας κοινωνίας που καταρρέει στον φασισμό και την υποταγή, την γελοιότητα, την εθελοδουλία και τον κυνισμό. Με την ετήσια συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών και χιλιάδων φίλων, το φεστιβάλ είναι μια μεγάλη γιορτή της ελευθερίας, μια δημόσια έκφραση αξιοπρέπειας, αμφισβήτησης και χειραφέτησης. Οι πολιτισμικοί ακτιβιστές και οι καλλιτέχνες που διοργανώνουν το φεστιβάλ και εμφανίζονται αφιλοκερδώς παίρνουν το πιο ζεστό χειροκρότημα όχι από πελάτες-θεατές αλλά από συντρόφους και φίλους. Με αυτό τον τρόπο σχηματίζουν μια underground σκηνή που στηρίζει εδώ και δεκαετίες τους κοινωνικούς αγώνες παράγοντας μια νέα ευαισθησία, νέους τρόπους να ζούμε μαζί, να νιώθουμε ο ένας τον άλλον και να κατανοούμε την Ζωή.

Μια τέχνη επαναστατική, απελευθερωτική, χωρίς μπίζνες και φράγκα, χωρίς αυτολογοκρισία και περιορισμούς, χωρίς επιχειρηματίες, ιδρύματα, αυλικούς και αυλοκόλακες. Η δικιά μας επανάσταση είναι ένα κάλεσμα για ΖΩΗ, ΕΡΩΤΑ, ΙΣΟΤΗΤΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Για εμάς η ελευθερία είναι ριζωμένη στον έρωτα, την βασική ανθρώπινη ροπή προς την απόλαυση, την ευτυχία, την χαρά. Γνωρίζουμε πως κανένας μας δεν μπορεί να είναι ευτυχισμένος αν όλοι οι άλλοι γύρω του είναι δυστυχισμένοι. Ο έρωτας μας ωθεί να φροντίσουμε ο ένας τον άλλον, να μοιραστούμε την χαρά, να ζήσουμε ενωμένοι τους καρπούς των αγώνων μας- την κοινωνική ισότητα και την δικαιοσύνη. Οι κυρίαρχες δυνάμεις της αγοράς και της συντήρησης καθώς οδηγούν τον πλανήτη στην καταστροφή επιβάλλουν μια ζωή ανταγωνισμού, εκμετάλλευσης, μοναξιάς και δυστυχίας.

Σκοπός κάθε δράσης του Κενού Δικτύου είναι η εξέγερση της αξιοπρέπειας, η ενδυνάμωση των κοινωνικών αντιστάσεων, η απελευθερωτική πράξη της δημιουργίας, της συνεργασίας, της αμοιβαιότητας, ο Έρωτας, η Κοινότητα, η Εξεγερμένη Χαρά.

ΚΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ
http://voidnetwork.gr

https://www.facebook.com/kenodiktuo
https://www.instagram.com/void.network

Previous Story

Εξέγερση στο Ιράν μετά την δολοφονία της Mahsa Amini από την αστυνομία ηθών

Next Story

Ο Κολωνός και η έρημος των λαϊκών στρωμάτων- Θέμης Τζήμας


Latest from Events

SPOKEN WORD FESTIVAL- SUN 11/2/2024 Thessaloniki

Mια συνάντηση της νέας γενιάς ποιητών αφιερωμένη στην ζωντανή spoken word κουλτούρα, ένα φεστιβάλ για τις νέες multi media μορφές παρουσίασης της ποίησης

Γιάννης Μπίλλας- Η αυταπάτη της πράσινης ανάπτυξης και το πρόταγμα της αποανάπτυξης – 23/11 ΕΜΠΡΟΣ

Το Κενό Δίκτυο καλεί τον εκπαιδευτικό- βιοκαλλιεργητή και συγγραφέα Γιάννη Μπίλλα σε μια ομιλία- κριτική της κυβερνητικής προπαγάνδας για την "πράσινη ανάπτυξη" και παρουσίασης

NOISE AGAINST WAR Festival – feat. DROR FEILLER

ΚΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ http://voidnetwork.gr NOISE AGAINST WAR Festival Αντιπολεμικό φεστιβάλ avant-garde, πειραματικής και θορυβικής μουσικής αφιερωμένο στα θύματα της καταστροφής της Παλαιστίνης που συντελείται αυτή
Go toTop