Ομόφωνα αθώοι η Ηριάννα και ο Περικλής!

June 28, 2018

Ομόφωνα αθώοι η Ηριάννα και ο Περικλής

Την απόφαση έβγαλε το πενταμελές εφετείο κακουργημάτων.

Ομόφωνα αθώοι κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων η Ηριάννα και ο Περικλής οι οποίοι κάθισαν στο εδώλιο κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και οπλοκατοχή.

Η δικαστική απόφαση έγινε δεκτή με χειροκροτήματα από τους δεκάδες αλληλέγγυους που κατέκλεισαν τη δικαστική αίθουσα για να στηρίξουν τους δυο νεαρούς που πρωτόδικα είχαν καταδικαστεί σε κάθειρξη 13 ετών, ο καθένας.

Νωρίτερα, η εισαγγελέας της έδρας είχε ζητήσει την ενοχή της Ηριάννας και του Περικλή εκφράζοντας την πεποίθηση ότι οι δυο κατηγορούμενοι είναι μέλη της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» με σκοπό την τέλεση αδικημάτων.

Previous Story

Terror’s Atomization of Man- LEO LOWENTHAL (1946)

Next Story

“Split Normality” ~ Six Years After the Anti-Austerity Riots of June 2011 (Athens, Greece)

Latest from Local movement

Μιλώντας, χωρίς ανάσα, στη Γάζα-

Ο μόνος τρόπος να κατανοήσουμε την φρίκη της γενοκτονίας είναι να ακούσουμε προσεχτικά τις ιστορίες αυτών που την βιώνουν καθημερινά

Η Εξέγερση της Φροντίδας- Τάσος Σαγρής

Μια αναρχική θεωρία για την φροντίδα. Το κείμενο αποτελεί φυσική εξέλιξη των πολυετών συζητήσεων της συλλογικότητας Κενό Δίκτυο σχετικά με την αλληλοβοήθεια, την κοινωνική
Go toTop